NL
|

Contact Info

Administratie


Patersstraat 100
2300 Turnhout
België

Bezoekadres


Ginnekenmarkt 8
4835 JC Breda
Let op: Bezoek alleen op afspraak!

Telefoon

+31 644 283385

E-mail

info@zilversparen.nl

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de munten of baren bij u op te halen?

Om veiligheidsredenen hebben wij geen voorraad in onze administratie vestiging en onze winkel. Indien u producten wilt komen afhalen dan kan dat onder voorwaarden wel. Als u uw bestellingen wilt ophalen, neem dan contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst.

Omdat wij aan strenge eisen moeten voldoen, moeten alle bestellingen worden betaald door de persoon die bij ons heeft besteld en wiens naam op de factuur staat. Factuurnaam en bankrekeningnaam moeten overeenkomen om betalingen te accepteren.

Alle producten welke wij verkopen vallen onder de door Europese Unie aangenomen wet waarin beleggingsgoud werd vrijgesteld van BTW. Hier vallen onder;Goudbaren met minimaal 99,5% en een "gangbaar gewicht" Gouden munten welke tenminste 90% goud bevatten, na 1800 zijn geslagen EN een wettelijk betaalmiddel zijn geweest. Tenslotte mag de marktwaarde van de gouden munt niet boven de 80% liggen van de waarde aan goud.

Zilver wordt door de overheden als een grondstof gezien en niet als een beleggingsproduct. Zilverbaren worden daarom belast met 21% BTW. Beleggingsmunten (een wettelijk betaalmiddel (geweest) in een land met nominale waarde op de munt) vallen veelal onder de marge regeling. BTW wordt in dit geval niet op de factuur vermeld. Overige verzamelaarsmunten vallen wel onder BTW principe. Indien u voor grote bedragen wilt aanschaffen is het wel verstandig u hierin nog te verdiepen. Voor vragen; neem dan aub contact met ons op.

Wij helpen u met veel plezier bij vragen. Daar zijn wij uiteindelijk voor. Het snelste werkt indien u ons even een bericht stuurt via SMS of nog makkelijker via WHATSAPP: +31 644 283385

Logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en promoties.