Zilver sparen

Het is absoluut een feit dat u door te beleggen in zilver een mooi rendement kunt behalen op uw spaargeld. Dit gezegd zijnde is het in de praktijk eigenlijk zo dat u in het bijzonder een stukje van uw kapitaal in zilver zou moeten stoppen om een behoud van vermogen te realiseren. Dit vormt in de praktijk voor veel mensen in de basis reeds een stevige uitdaging. Maar wij gaan u helpen met het zilver sparen met deze website en een handig systeem.

Zilver heeft het de voorbije periode echt uitstekend gedaan. Wanneer u naar de experts luistert wordt bovendien ook meteen duidelijk dat er ook voor de toekomst wellicht nog een zeer mooie rol voor zilver is weggelegd. In verhouding tot goud is het bijvoorbeeld op vandaag nog steeds zo dat zilver sterk ondergewaardeerd is. Velen zijn op moment van schrijven bovendien van mening dat zilver in de komende tijd nog een stevige inhaalbeweging zal gaan maken.

Het spreekt voor zich dat niet iedereen zomaar de mogelijkheid heeft om aanzienlijke bedragen te investeren in zilver. Dat hoeft ook niet. Een belangrijk voordeel waar zilver over beschikt in vergelijking met bijvoorbeeld goud is terug te vinden in het feit dat zilver financieel veel toegankelijker is. De meeste mensen zullen zich dan ook wel bereid willen zien om een bedrag van bijvoorbeeld ongeveer 25 euro per maand om te willen zetten in een zilver sparen systeem. Heeft u dus met andere woorden geen groot budget voor handen en wilt u tegelijkertijd toch de risico’s wat binnen de perken kunnen houden? Ook in dat geval is het zeker een mogelijkheid om er voor te kiezen om zilver te gaan sparen.

De keuze voor zilver zorgt er in de praktijk dus in ieder geval voor dat u ook met een beperkt beschikbaar budget toch de mogelijkheid heeft om een mooie voorraad zilver op te bouwen. In principe is dit eigenlijk vergelijkbaar met beleggen in goud, maar dan uiteraard voor een enigszins kleiner bedrag.

Het concept van ‘zilver sparen’

In principe zou elke persoon op z’n minst een beetje edelmetaal in bezit moeten hebben voor de toekomst. Heeft u nog niet eerder de informatie geraadpleegd die op onze website is terug te vinden? Dan is het steeds interessant om eerst even HIER te lezen waarom wij van mening zijn dat op z’n minst een beetje fysiek goud en zilver bezitten erg belangrijk kan zijn.

Ondanks bovenstaande begrijpen wij uiteraard dat het sparen van zilver bepaalde barrières kan bevatten waar mensen aandachtig voor zullen willen zijn. De bedenkingen die veel mensen zich maken hebben niet alleen betrekking tot de kosten, maar ook tot het uiteindelijke rendement die ze kunnen verwachten. Deze barrières willen wij echter samen met u gaan aanpakken. Samen staan we namelijk altijd sterker!

Waarom u bij ons dit zilver-spaarsysteem zou kunnen gebruiken

Veel mensen worden vandaag de dag aangetrokken tot het concept van zilver sparen, maar hebben nog net dat extra duwtje in de rug nodig om overstap te gaan. Geldt dat ook voor u? Dan vertellen we u graag even op welke interessante voordelen u bij ons allemaal kunt rekenen. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

  1. U investeert uitsluitend in de beste beleggingsproducten. Deze beleggingsproducten hebben minimaal .999, maar veelal .9999 zilver;
  1. Het aankopen van uw zilver gebeurt steeds op een vastgestelde datum;
  1. De hoeveelheid aan zilver die u heeft aangekocht kan door ons drie maanden worden vastgehouden vooraleer te verzenden. Zo blijven de verzendkosten binnen de perken.

Wilt u ook graag kunnen rekenen op de interessante voordelen zoals hierboven omschreven? Dan beschikt u meteen over enkele uitstekende redenen om bij ons zilver te sparen!

De voordelen van ‘zilver sparen’

Vooraleer u zult willen intekenen op ons zilver sparen systeem spreekt het voor zich dat het voor u duidelijk moet zijn op welke concrete voordelen u nu kunt rekenen. Het spreekt immers voor zich dat u alleen maar zult willen intekenen op het ogenblik dat de potentiële voordelen opwegen tegen de investeringen die u moet maken. Wel, wij hebben de concrete voordelen waar u op kunt rekenen met ons zilver spaar systeem hieronder even op een rijtje gezet.

1.) ‘Kopen via ‘kostengemiddeld effect’

Voor veel mensen zal het misschien niet gelijk duidelijk zijn wat bovenstaande precies betekent. Laat ons dit even voor u verduidelijken. Kopen vanuit het ‘kostengemiddeld effect’ zorgt er voor dat u periodieke aankopen doet. Dit betekent dat u onder meer voorkomt dat u misschien te vaak op de piek van de markt inkoopt. In plaats van één keer investeren doet u dit op periodieke wijze. Concreet betekent dit dan ook dat u wekelijks, maandelijks of jaarlijks investeert. Heel wat onderzoeken die in het verleden zijn uitgevoerd hebben duidelijk gemaakt dat deze vorm van kopen of investeren in zilver en andere edelmetalen eigenlijk het beste rendement oplevert. U zorgt uiteindelijk voor een spreiding van uw aankopen over een langere periode wat betekent dat u de gemiddelde inkoopprijs van het zilver zult ontvangen.

Bovenstaande blijkt in de praktijk aanzienlijk beter te werken ten opzichte van impulsieve aankopen. Het risico is namelijk aanzienlijk groter dat u in dat geval op een moment aankoopt dat de markt eigenlijk te hoog staat. Voor heel wat investeerders of beleggers geldt misschien dat zij dit niet direct zullen willen toegeven, maar de vele onderzoeken die hier in het verleden naar zijn gebeurd bevestigen dit wel degelijk.

2.) U koopt op een vaste datum

Het feit dat u overgaat tot de aankoop van zilver op een bepaalde, vastgestelde datum zorgt in de praktijk voor een zekere “verplichting”. Dit heeft als gevolg dat de druk net wat groter wordt om door te zetten met uw investering(en). Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er wel sprake dient te zijn van gezonde druk. Indien u de datum respecteert zult u evenwel altijd kunnen vaststellen dat deze structuur veruit het beste zal uitpakken. Wij kopen voor u aan, u dient uitsluitend de betaling voor die maand uit te voeren.

3.) Er is sprake van een periodieke verzending

Ons ‘zilver sparen’ systeem werkt op periodieke basis. Dit betekent dat er sprake is van een periode van drie maanden* waarbij u dus over drie periodes een bedrag naar ons dient over te maken. Op basis van het bedrag dat u wenst te investeren kopen wij het zilver aan en houden deze voor u opzij. Wanneer wij drie betalingen hebben ontvangen komen uw producten uiteindelijk uw kant uit. Dit omdat de kosten op dat ogenblik een goede verhouding hebben ten opzichte van het rendement.

*De periode van drie maanden werd door ons van ZilverSparen.nl gekozen als aanvangsperiode. Het is dan ook zeker mogelijk dat deze na verloop van tijd nog heroverwogen zal worden. Ook voor ons is dit immers een nieuw traject. Eventueel kunnen er dus aanpassingen gebeuren die zowel in uw als in ons voordeel zullen uitpakken.