Zilveren Maple Leaf Sparen

Iedereen zal het er tegenwoordig ongetwijfeld wel over eens zijn dat beleggen in zilver een potentieel mooi rendement met zich meebrengt. Het mogelijke rendement dat u er mee kunt realiseren op uw spaargeld is dan ook meer dan aanzienlijk te noemen. Maar wij van Zilver Sparen.nl zijn van mening dat het rendement niet de belangrijkste reden is om zilver te kopen. Zilver is, samen met goud, het product om in de toekomst uw vermogen in balans te houden. Met daarbij wel de opmerking dat we dan praten over FYSIEK ZILVER welke u meteen kunt pakken en aanraken!

We willen zelf nog wel iets verder gaan dan dit: zilver en goud kan op een bepaald moment wel één van de weinig middelen zijn welke overeind blijven als een functioneel betaalmiddel. Het aanhouden van fysiek goud en zilver zal in de toekomst belangrijk zijn. Zilver en goud zijn nu nog steeds goedkoop, dus is zilver sparen nu een goed moment.

Zilver kopen doet u niet voor het rendement, maar voor behoud van vermogen. Fysiek zilver bezitten blijft dan ook altijd verstandig!

FYSIEK ZILVER SPAREN kun je met de zilveren Maple Leaf. Komt u bij ons zilver sparen? Ondanks het feit dat zilver bezitten erg interessant is spreekt het voor zich dat het niet zomaar voor iedereen mogelijk is om aanzienlijke bedragen weg te zetten in zilver. Wanneer u niet over een groot budget beschikt of de risico’s zoveel mogelijk wenst te beperken is ook zilver sparen het overwegen meer dan waard. Dit kan meer bepaald gebeuren door middel van de Canadese Maple Leaf munt. Dit is één van ‘s werelds populairste beleggingsmunten.

Door te kiezen voor de zilveren Maple Leaf beschikt u over de mogelijkheid om met een beperkt budget toch een mooie voorraad aan zilver op te bouwen. Eigenlijk is dit nagenoeg hetzelfde als beleggen in de gouden Maple Leaf. Dit dan uiteraard met als belangrijk verschil dat de vereiste investering(en) een flink stuk kleiner zijn. Het sparen van zilveren Maple Leaf munten zorgt er in de praktijk voor dat u volledig zelf in de hand heeft hoeveel u precies spaart aan zilver.

Wij van Zilver Sparen hebben ongelofelijk veel vertrouwen in de toekomst die zilver te wachten staat. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om een zilver spaar systeem op te zetten met onder meer de Maple Leaf. Het voordeel van dit spaarsysteem is dat iedereen er ongelofelijk eenvoudig en snel mee kan beginnen. Hierdoor wordt investeren in zilver voor iedereen zomaar even nog eenvoudiger gemaakt!

Van zodra u er voor heeft gekozen om u in te schrijven op onze website Zilversparen.nl en u het spaarformulier heeft ingevuld en naar ons heeft verzonden zullen wij u een betaallink bezorgen. Vanaf dat ogenblik bent u eigenlijk meteen begonnen met het sparen van zilveren Maple Leafs. Gaat uw voorkeur uit naar andere zilveren beleggingsmunten? Dan behoort dat eveneens tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld ook perfect opteren voor munten zoals:

Ook andere populaire zilveren munten zoals bijvoorbeeld de Chinese Panda of de Australische Kangaroo behoren tot de mogelijkheden. De kans bestaat natuurlijk ook dat u er liever voor kiest om te gaan beleggen of sparen met zilverbaren. Ook dit maken wij perfect mogelijk. Bent u iemand die liever groter wil sparen? In dat geval is het tevens mogelijk om op ons een beroep te doen voor het sparen van goud. De website die u hier de nodige mogelijkheden toe biedt is GoudSparen.nl. Net zoals het sparen van zilver ongelofelijk eenvoudig kan verlopen geldt dat eigenlijk ook voor goud. Iedereen kan vandaag nog beginnen met sparen!

Zijn alle administratieve zaken afgehandeld? Heeft u bovendien ook uw eerste betaling in zilver uitgevoerd? Dan bent u begonnen met het sparen van zilver voor een periode van drie maanden. Wij hebben er voor gekozen om deze periode te hanteren omdat u op die manier kunt bepalen of dit systeem aan uw verwachtingen voldoet of niet. Zo kunt u vol vertrouwen uw investering in zilver uitvoeren.

Het kostengemiddeld effect met zilver sparen

In de hierboven aangegeven periode van drie maanden kopen wij voor u op een vast moment zilveren Maple Leaf munten. De belangrijkste reden waarom wij dit systeem hebben opgezet is te wijten aan het feit dat wij grote fan zijn van het zogenaamde ‘kostengemiddeld effect’. Dit effect stelt dat het in de praktijk veel interessanter is en meer rendement oplevert om constante, periodieke aankopen te doen dan om impulsieve aankopen uit te voeren. Het is ook werkelijk bewezen dat, ondanks het feit dat velen dit wellicht niet zullen willen toegeven, deze manier van investeren of beleggen in zilver uiteindelijk het meest optimale rendement weet te realiseren.

Nadat de periode van drie maanden en uiteraard ook de drie daarbij behorende betalingen zijn afgelopen gaan wij het gespaarde zilver aan u overhandigen. De reden waarom er op deze korte termijn wordt gehandeld heeft onder meer te maken met het feit dat wij over de filosofie beschikken dat het sparen van uw zilveren Maple Leaf munten ook echt dient te gebeuren vanuit de gedachte dat u zo spoedig mogelijk het gespaarde zilver in huis heeft.

Fysiek zilveren Maple Leaf sparen

Er bestaan tegenwoordig verschillende mogelijkheden om te belegen in zilver. U kunt er namelijk ook voor kiezen om te beleggen in zilver op papier. Dat is echter veel minder interessant. In de praktijk is het dan ook zo dat enkel en alleen fysiek zilver u de zekerheid geeft dat u in moeilijke situaties ook daadwerkelijk wat met uw zilver kunt doen. Zilver tastbaar in handen hebben geldt voor ons als een essentieel punt. Na elke betaling er voor kiezen om uw aangekochte of gespaarde Maple Leaf op te sturen is niet rendabel voor allebei de partijen. Omwille van deze reden hebben wij de keuze gemaakt om een periode van drie maanden te hanteren. Na afloop van deze drie maanden ontvangt u dus uw fysiek zilver in huis waardoor u ook vermogensbehoud in uw handen heeft.

Wanneer de oorspronkelijke periode van drie maanden is afgelopen ontvangt u van ons terug de vraag of u verder wenst te gaan met het sparen van de zilveren Maple Leaf. Het is best mogelijk dat u na afloop van deze periode wat anders wilt ondernemen. Misschien wilt u bijvoorbeeld wel van zilveren munt wisselen of misschien wilt u goud gaan sparen. Het kan natuurlijk ook altijd gebeuren dat u wenst te stoppen met sparen. Alles behoort tot de mogelijkheden bij Zilversparen.nl. Wij promoten fysiek zilver sparen in de meest flexibele vorm.

Het spreekt voor zich dat wij wel hopen dat u verder gaat met het sparen van zilveren munten. Wanneer u zich hier ook in kunt vinden zullen wij na uw akkoord uw spaarplan in de zilveren Maple Leaf verderzetten. Wanneer u deze keuze maakt zult u kunnen vaststellen dat u vanaf dat moment maar weinig omkijken meer zult hebben naar dit zilver spaar systeem. Bovendien zult u ook kunnen vaststelen dat uw gespaarde gewicht in zilver aanzienlijk zal toenemen.

Op deze manier is het voor u mogelijk om in de toekomst een aanzienlijke hoeveelheid fysiek zilver in bezit te krijgen. Door elke maand opnieuw een bescheiden bedrag te sparen beschikt u hoe dan ook over de zekerheid dat u constant een bepaalde hoeveelheid aan zilveren munten in uw bezit zult krijgen. Dit is in de praktijk één van de meest efficiënte manieren om uw vermogensbehoud richting de toekomst te beschermen. Wilt u ook graag bij ons zilver sparen? Dat is reeds mogelijk vanaf een bedrag van slechts 25 euro per maand.

De zilveren Maple Leaf sparen in het kort

  • U spaart al vanaf een bedrag van slechts 25 euro per maand;
  • Verzekerd van uitsluitend de beste producten van .999 & .9999 zilver;
  • De zilveren Maple Leaf beschikt over 99,99% zilver;
  • U koopt via het kostengemiddeld effect op een vaste datum;
  • De zending gebeurt op periodieke basis (elke drie maanden);
  • Het restbedrag wat u dient te betalen of terug te krijgen zal worden bepaald op het ogenblik dat wij uw munten doen toekomen.