Zilveren munten kopen kan ook!

In onze SPAAR-WINKEL heeft u een overzicht van de producten welke u kunt sparen bij ZILVERSPAREN.NL.
De prijs welke wordt weergegeven is voor het spaarsysteem natuurlijk ter orientatie want bij aankoop van een nieuwe munt welke u spaart, wordt de dagprijs van het moment (meestal de 1ste van de maand) gehanteerd. Maar het is in ieder geval handig om een muntenprijs te zien zodat u ongeveer weet voor welk bedrag u zilver gaat sparen.

Zilveren munten kopen

U kunt bij ons natuurlijk ook gewoon zilveren munten kopen hier bij Zilver Sparen; zilveren munt in het mandje, uw gegevens invullen en de zilveren munten betalen….
Wij willen u echter wel melden dat u voor een groter aanbod misschien dan beter op onze andere website MUNTENBAREN.NL kunt kijken. Op deze website heeft u een groot assortiment zilveren munten, zilverbaren, gouden munten en goudbaren. En voor de fijnproevers is er ook platina en palladium aanwezig. Daar kunt u dus nog fijn doorkijken of u iets moois kunt vinden.

Bent u geinteresseerd in de Maple Leaf munten, dan verwijzen wij graag door naar onze andere specialisatiesite MAPLELEAF.NL. Deze website is volledig gefocust op de schitterende Canadese Maple Leaf bullion beleggingsmunten. Ook deze zijn te verkrijgen in zilver en goud, en behoren zoals de kenners weten, tot de top van de beleggersmunten.

En wij van ZILVER SPAREN hebben nog heel veel andere ideeen, dus wij zien u graag weer terug op één van onze websites om u te informeren waar wij nog meer mee bezig zijn.
Wij hopen u vaak terug te mogen zien en natuurlijk zien wij u ook graag terug in ons ZILVER SPAREN SPAARSYSTEEM!